SPEDO

1967. Antonio spedo, nakon više od 40 godina iskustva u poljoprivrednoj opremi, osnovao je kompaniju ANTONIO SPEDO & FIGLI, zajedno sa svojim sinovima Tiberio i Romeo.

Preduzeće je specijalizovano od samog početka u projektovanju i proizvodnji mašina za pripremu zemljišta i za kultiviranje vinograda, voćnjaka i ostalih kultura.

Posebna pažnja je bila posvećena potrebama tržišta, uz nadzor redekcioniranja tradicionalnih mašina, i takođe vodi prema poslednjim godinama razvoja tri novih linija opreme: mulchers, hidraulični viljuškari i mašine za žetvu maslina i voćem.

Visoko zasnovanost i kvalitet proizvoda karakterizovali su filozofiju preduzeća A. Spedo. Ove važne karakteristike direktno su od načina procesa organizovane proizvodnje.

Preduzeću A. Spedo & Figli SRL je dodeljeno 2012. godine ISO 9001 sertifikat za postojeće standarde kvaliteta i industrijske organizacije.
Marchi ACCREDIA & KCB Italia_ISO 9001-08 SPEDO brend je postao sinonim za visokokvalitetne standarde i mašine pogodne za usklađivanje široke raznolikosti potreba, uvek osiguravajući zadovoljstvo kupaca.

Spedo strojevi se šire u italiji kao i u celom svetu zahvaljujući našoj mreži uvoznika.

DANI D.O.O.

Dani DOO je firma porodičnog karaktera i kao takva poznata je po strogom kriterijumu u poslovanju kako sa Italijanskim poznatim proizvođačima opreme, tako i sa našim proizvođačima  voća, groždja i ostalih kultura a sve u cilju što kvalitetnijeg odnosa prema proizvodjačima.

Ozbiljnost u poslovanju i odnosu pre svega pokazuje poverenje koje su nam dale svetske poznate kompanije za koje Dani DOO ima direktne ugovore i zvanično zastupništvo u Srbiji.

Dani DOO je usko specijalizovano preduzeće za voćarsko vinogradarsku proizvodnju, živinarstvo i komunalne potrebe za održavanje zelenih površina, jer je to jedini način da se pristupi odgovorno prema kulturama i proizvodjačima voća i vina…

Poznavanje italijanske proizvodnje i obrade koja je direktno upoznata živeći u Italiji 18 godina, stekla se želja da se ti proizvodi kojima se ubrzava i okakšava proizvodnja i obrada donesu i prezentuju u Srbiji, a poznavanje jezika kao maternjeg doprinosi brzom otklanjanju bilo kojih nedoumica i eventualnih grešaka pri biranju mašina koje bi bile namenske za odredjenu obradu.

Posvećenost svakom klijentu i proizvodjaču bez obzira na veličinu i količinu proizvodnje je politika našeg preduzeća koja nas prati godinama i odvaja nas od konkurencije.

Sa nama dobijate sigurnost, stručnost i posvećenost za svo vreme koje je Vama potrebno kako bi se uputili, osavremenili, ubrzali i tehnološki unapredili Vašu proizvodnju.

Profesionalni servis

Na usluzi su vam atestirani serviseri koji se redovno obučavaju u Ferrari fabrici traktora (Luzzara-Italia).

Zakazivanje redovnih servisa u Garantnom roku na telefon: 063 1-386-187

Servisni telefon dostupan svakog radnog dana
od 08:00-19:00h.

Vočarstvo i vinogradarstvo

Prenosimo stečeno znanje i iskustvo našim klijentima i upućujemo u nove trendove obrade zemljišta i biljaka po najnovijim Evropskim standardima.

Našim alatima i mašinama se znatno smanjuju troškovi proizvodnje i radna snaga a unapredjuje i ubrzava sam proces obrade.

Eksluzivni distributer

Ponosimo se poverenjem koje su nam dale  Italijanske kompanije poznate u svetu po specijalizovanim mašinama i alatima za upotrebu u voćarstvu i vinogradarstvu.

Više od 5 godina smo ekskluzivni distributeri:
Campagnola, Ferrari, Spedo, Bcs, Caffini, Del Morino, Pasquali, Mosa, Orsi, Zaccaria, Bfm, Angeloni, Gamberini, Barbieri …..